domingo, 6 de septiembre de 2009

La meva discapacitat és flipant, gràcies a ella he pogut veure que tot té solució, l'any 2002 anava en patins en línia i al 2003 en cadira de rodes, ara porto un bastó però cada dia camino millor. Els metges fan una tasca icreïble però no ho saben tot, encara que he trobat algún que sí que sap coses, i tinc llibres sobre aquest tema que vull parlar que estan escrits per metges; en resum, no sé que és el que saven però si que sé que la veritat no es fa oficial. I la veitat és que l'origen detotes les malalties és purament psicològic. I l'origen de tot el que passa a la vida també. No sé si tot això es pot demostrar però si que es pot comprovar. Un exemple fàcil de veure és la pell. La pell s'associa a lacomunicació. Observeu com tenen la pell lespersones que tenen facilitat per a comunicar-se, tots e coneixem alguna.

4 comentarios:

  1. Una altra cosa que he vist és que per a que una teràpia funcioni ha de ser fàcil i agradable. Si sinó el cervell no fa cas. Ho vaig saber perque quan vaig sotir de l'hospital hi veia doble, llavors vaig anar a un centre on, a base d'exrcicis senzills em van posar la vista bé.
    D'això he aprés que només m'interesarà el que m'agradi i no penso fer esforços perque si alguna cosa el cap no la vol fer és perque deu saver que no convé.

    ResponderEliminar
  2. Per a mi és molt més interesant el concepte viscut de primera mà que la versió d'un metge.
    El que m'ha deixat intrigat és la teva afirmació de que "la veritat no es fa oficial".
    És cert que moltes malaties tenen un origen psicosomàtic però també n'hi ha altres on també intervineixen diversos factors.
    En quant a les coses que et succeeixen a la vida passa exactament el mateix, tenim tendència a pensar que ho controlem tot i no és veritat, l'atzar i altres variables també poden cambiar el curs de les coses.

    M'agrada que tinguis una visió positiva de la teva "discacapcitat" sobretot perque aquesta actitud és la que et farà millorar i curar-te.
    Però hauries de obrir-te a més idees, no tot és blanc o negre. Crec en la saviduria i la intel.ligència del cervell però hi ha coses que només s'aconsegueixen per mitjà de l'esforç i el treball. De la mateixa manera que no podem deixar que un nen petit aprengui les coses per art de màgia, l'hem d'ajudar, educar i ensenyar.

    Salut!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Psicosomàtiaues ho són totes les malalties, mira sinó en què es basa la medicina xinesa.
      Quan dic que la veritat no es fa oficial em referixo a que la medicina oficial no té cap innterès en investigar l'origen emocional de qualsevol alteració.
      Si vols pots trobar a internet informació sobre el doctor Hamer i veuràs com són tractades les persones que s'adintren en aquest tema.
      Gràcies per l'interès.
      Salutd1

      Eliminar
  3. L’ictus me’l van solucionar - amb neurocirurgia, un coils i una vàlvula – però l’anticonvulsiu que vaig haver de prendre durant molt temps em va alterar el fetge. El fetge alterat em va dur visió alterada, diplopia, que a la vegada provoca mancança d’equilibri; i metabolisme alterat, que provoca sobreprès.
    Al principi tenia símptomes de borratxera sense haver begut alcohol, recentment els símptomes eren tan sols de ressaca.
    Vaig recordar que per a evitar la ressaca es pren vitamina B, això és degut a que el fetge gasta molta vitamina B per a metabolitzar l’alcohol i els nivells baixos que queden a la sang no permeten al cervell metabolitzar bé els sucres, llavors tenim hipoglucèmia.
    Ara prenc un suplemtent de vitamina B i em trobo molt millor.
    He pensat que si millora els nivells de sucre a la sang pot fer baixar el pes, o si més no la retenció de líquids, encara no ho sé, és aviat per a notar-ho. En quan ho sàpiga ho anunciaré als quatre vents, com faig sempre.

    ResponderEliminar